Cinderella


Nyårsgala.
14:00,  31a December 2018.
Föreställningen är 110 minuter lång utan paus.
Biljetter 120 kronor.

Längd: 01:50

Regissör: Matthew Bourne efter Prokofievs original

Skådespelare: CINDERELLA: ASHLEY SHAW PILOTEN: ANDREW MONAGHAN STYVMODERN: MICHELA MEAZZA ÄNGELN: LIAM MOWER FADERN: ALAN VINCENT

Mer info

Boka din biobiljett

Välj föreställning:
2018-12-31 kl 14:00 Boka


Den hyllade baletten Matthew Bournes Cinderella är en spännande och visuellt vacker kärlekshistoria som utspelar sig i London under andra världskriget.

Den internationellt erkände koreografen Matthew Bournes tolkning av den klassiska sagan koncentreras kring en kärlekshistoria i krigstid. Ett slumpartat möte leder till en magisk natt för Cinderella och hennes stilige, unge RAF-pilot. De hinner bara vara tillsammans en kort tid, innan de skiljs åt av Blitzens fasor.

Matthew Bournes levande berättande har aldrig varit mer hjärtskärande eller gripande, och kommer att föra publiken rätt in i hjärtat av Prokofjevs storslagna musik. Det krigshärjade London återskapas av Lez Brotherstons Olivier-prisbelönta kostymer och scenografi, ljussättningen av Olivier-prisbelönta Neil Austin, video- och projektionsdesign av Duncan McLean och ett surroundljud designat av Paul Groothuis.

Föreställningen är inspelad på Sadler’s Wells, London 2017.