DIN EGEN BIO

VÄLJ EN TITEL NI VILL SE OCH MAILA TILL INFO@BIOFACKLAN.SE

SÅ HITTAR VI ETT DATUM OCH EN TID FÖR ER EGEN VISNING.

NYA PREMIÄRER VÅREN 2020 / kräver längre framförhållning
1200 kronor / 10 biljetter

SCHEME BIRDS
Gemma är 18 år och bor i den skotska staden Motherwell som en gång i tiden var känd för sitt stål. När verken stängdes 1997 blev många arbetslösa och samhället har inte riktigt hämtat sig sedan dess. Gemma bor hos sin farfar som föder upp duvor och tränar henne i boxning.
90 minuter, 

SER DU MÅNEN DANIEL

Filmen berättar den sanna historien om en av vår tids mest spektakulära kidnappningar. Fotografen Daniel Rye som hölls tillfångatagen av terroristorganisationen Islamiska staten i Syrien.
138 minuter, från 15 år.

EMA
Ema är en dansare som med sin armé av kvinnliga bundsförvanter rör sig som koreograferat på Valparaísos gator. Bakom hennes coola yta finns ett trauma. Pablo Larraínspulserande dansmusikaliska drama »Ema« är en berusande blandning av smärta och eufori som aldrig tidigare smakats.

Filmen kan även ses som betal-film på länk. Varvid en del av kostnaden på 99 kronor går till Facklan.
KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN HEMMA 

 

102 min

 

THE TRIP TO GREECE

Den sista resan. Steve Coogan och Rob Brydon ger sig än en gång ut på äventyr för härliga måltider och löjliga imitationer, och denna gång går de i Odysseus fotspår. Från Troja till Ithaca utforskar de den grekiska övärlden och medelhavskulturen. Den sista efterlängtade delen i en älskad filmserie.

Filmen kan även ses som betal-film på länk. Varvid en del av kostnaden på 99 kronor går till Facklan.
KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN HEMMA 

 

110 minuter, 

 

VILKA FILMER FINNS ATT BOKA OMGÅENDE


Filmer, prisklass 1 = 1000 kronor / 10 Biljetter

FRAMÅT

Nya Disney/Pixar om två bröder som ger sig ut på en spännande resa!

104 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.

LASSEMAJAS DETEKTIVBYRA – TÅGRÅNARENS HEMLIGHET

Det senaste äventyret med världens bästa detektiver!

82 min, barntillåten.

SONIC THE HEDGEHOG

En äventyrskomedi baserad på de klassiska videospelen från Sega med den kaxiga igelkotten.

Se den med svenskt eller engelskt tal.

98 min, från 7 år – barntillåten i vuxet sällskap.

PELLE SVANSLÖS

I den nya filmen lever kattungen Pelle Svanslös ett härligt och skyddat liv ute på landet, tillsammans med Birgitta, den flicka som älskar honom så mycket. När ett ruskigt oväder för honom alldeles ensam hela vägen till staden Uppsala så hamnar han i en främmande värld.

1h 7min, barntillåten

PAW PATROL – REDO, REJSA, RÄDDA

"Paw Patrol" är den populära animerade tv-serien som nu visas på bio. En pojke vid namn Ryder leder de 6 modiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye och Zuma. När trubbel inträffar så är Tass Patrullen där för att hjälpa till.

1h 7min, barntillåten

 

 

 

Filmer, prisklass 2 = 1200 kronor / 10 biljetter

Batman - The dark knight

The Dark Knight är en brittisk-amerikansk superhjältefilm från 2008. Filmen är regisserad av Christopher Nolan, som även har skrivit manus tillsammans med David S. Goyer och Jonathan Nolan. Den är baserad på DC Comics seriefigur Batman och filmen är en uppföljare till Batman Begins från 2005.

OBS Filmen visas utan svenskt text!

2h 32min, från 15år

 

Interstellar

"Interstellar" tar oss till en nära framtid där jordens tillgångar börjar ta slut. En grupp forskare får ett avgörande uppdrag - att resa till andra stjärnsystem och utforska om vi har en framtid i rymden.

 

2h 49min, från 11år

Dunkirk

”Dunkirk” är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget.

1h 47 min, från 15år

1917

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield och Blake - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan stoppa en dödlig attack på hundratals brittiska soldater – där Blakes bror är en av dem. Filmad utan synliga klipp.

1h 50min, från 15år – 11år i vuxet sällskap

AND THEN WE DANCED

Den unga dansaren Merab ställs inför sitt livs utmaning när han förälskar sig i sin största rival på danskompaniet. Hela Merabs sätts värld i gungning och allt han kämpat för hotas att raseras.

1h 45min, från 7 år

CHARTER

Av regissören som gjorde Sameblod. Alice inser att hon kommer att förlora sin pågående vårdnadstvist. Hon beslutar sig för att föra bort sina två barn och ta med dem på en charterresa, som ett sista försök att vinna tillbaka dem.

1h 34min

EMMA

Ny adaption av Jane Austens bok "Emma".

2h 5min, från 7år

THE GENTLEMEN

Regissören Guy Ritchie är tillbaka där han började, med en film om gangsters, droger och intriger.

1h 53min, från 15år – 11år i vuxet sällskap

THE INVISIBLE MAN

Missa inte denna gastkramande film.

2h 5min, från 15år – 11år i vuxet sällskap

 

MIN PAPPA MARIANNE

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner.

1h 50min, barntillåten

 

LIFE OF BRIAN

Vår Hyllning till Monty Python medlemmen Terry Gilliam. Denna film kan man inte se för många gånger

1h 34min, från 15år – 11år i vuxet sällskap

 

 

PARASIT

Årets Oscarsvinnare. Bl.a bästa film. Arbetslösa men streetsmarta Ki-teak och hans familj intresserar sig för den rika och glamorösa familjen Park. En efter en nästlar de sig in i familjens hem, men en oväntad incident ställer allt på sin spets…

2h 12min, från 15år – 11år i vuxet sällskap

THE PEANUT BUTTER FALCON

En ung man med Downs syndrom rymmer för att försöka förverkliga sin dröm om att bli en professionell brottare. En fantastisk film med hjärta och humor.

1h 33min, från 11år – 7år i vuxet sällskap

THE FAREWELL

Kinesisk-amerikanska Billi blir hemkallad till släkten i Changchun. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon har cancer. Ett bröllop används som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl.

1h 40min, barntillåten

UNGA KVINNOR

Fyra systrar växer upp i Amerika i efterdyningarna av inbördeskriget. Nyinspelning av Louisa May Alcotts klassiska roman.

2h 14min, barntillåten

 

 

 

.